Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Lentefeest

11 mei van 10:00 tot 16:00

Gratis
Lentefeest bij Weij, opening seizoen, rondleidingen, portretfoto's, knutselen, picknick

Op 11 mei openen Weij Bar en zelfoogsttuin De Groentemeester de blauwe poort. Dat vieren Weij met een vrolijk lentefeest. Kom na de winterrust weer genieten van ontspruitend groen en laat de tuin zien aan vrienden en familie. Iedereen is welkom en er is van alles te doen, zien, beleven en proeven. Kom jij? Bij Weij?

 

Rondleidingen

Je hebt het vast al ergens voor bij zien komen: Maassluis heeft een zelfoogsttuin. Nieuwsgierig hoe dat in zijn werk gaat? De Groentemeester leidt je op 11 mei gratis rond door de zelfoogsttuin. De rondleidingen zitten vol kennis over telen op biologische wijze en worden ook later in het seizoen nog gegeven voor €3,00 per persoon. Je kunt tijdens het lentefeest bij een rondleiding aansluiten om 10.00 uur en om 14.00 uur.

 

Cadeautjes uit het bos

En dan ook echt iedereen want er is van alles te doen! Knutsel erop los met Cadeautjes uit het Bos. Weij heeft een saaie grijze muur. Daar moet natuurlijk wat aan gedaan worden. En jij kan hierbij helpen! Tijdens de opening van Weij timmer je jouw eigen vogelhuisje in elkaar. Je versiert hem en hangt hem op bij Weij. Om natuurlijk in de toekomst nog eens terug te komen om eventuele bewoners te spotten!

 

Portret in de Weij

Tijdens de opening van Weij kun je een portretfoto laten maken door @unienkfotografie! Nienke zet jou tijdens een gezellige dag ontspannen en zoals je bent op de foto. Voor je profiel, voor op je eigen website, of voor aan de muur. De shoot duurt ca 10 minuten. Natuurlijk mag je ook een portret van je kind(eren) laten maken!

Kosten: € 50,00 voor 2 portretfoto’s die je zelf mag kiezen uit een voorselectie. Compleet met een kopje koffie of thee bij Weij Bar. Er zijn 12 plekken. Aanmelden kan hier.

 

Weij Bar

Ondertussen geniet je natuurlijk van de lekkerste koffie van Ief & Ido, gepaard met huisgemaakte taart bij Weij Bar, koffiebar. Reserveer vast je lunch om zeker te zijn van een plekje in de Weij.

Gegevens

Datum:
11 mei
Tijd:
10:00 tot 16:00
Kosten:
Gratis
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, , , , ,

Locatie

Weij Bar
Vlaardingsedijk 5
Maassluis, Zuid-Holland 3143 LN Nederland
+ Google Maps
Telefoon
+31103112284
Bekijk de site van Locatie