Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Yoga in de Weij: bloei!

30 juni van 11:00 tot 12:00

€18,50
Yogales in de natuur: een fijne buiten yogales bij Weij Maassluis

Bloei! De energie van de zomer nodigt uit het leven en jezelf volledig te omarmen en te genieten van wat is bereikt, te rijpen en te bloeien.

Bloei je mee? Met yoga in de Weij op zondag 30 juni? Yogadocente Marleen Opschoor van Yoga Maassluis geeft bij Weij een heerlijke yogales buiten. Fijn bewegen op het ritme van de zomer in verbinding met de adem en de natuur.

Ben jij erbij? Yoga in de Weij? De les is geschikt voor gevorderden en beginners. Er is plek voor maximaal 20 deelnemers. Meld je aan via: info@weijstreekproeverij.nl.

Kosten: €18,50 inclusief koffie of thee naar keuze met een stuk huisgemaakte taart na afloop. Je kan natuurlijk ook lekker lokaal en gezond blijven lunchen bij Weij Bar (graag even reserveren). Neem je eigen yogamatje mee, comfortabele kleding, eventueel een dekentje. Heb je geen matje? Laat het even weten bij je reservering.

Slecht weerscenario’s: bij een beetje nattigheid wijken we uit naar het overkapte terras bij De Polderij. Mocht het weer bar slecht zijn, verplaatsen we de les een dag van tevoren (kan je niet? Geen probleem: no cure no pay 😉 ). 

Locatie

Weij Bar
Vlaardingsedijk 5
Maassluis, Zuid-Holland 3143 LN Nederland
+ Google Maps
Telefoon
+31103112284
Bekijk de site van Locatie