De kas met daarin een houten deur, die open staat. Binnen zie je hoe plantjes worden opgekweekt.

Natuurhuisjes

Wil je bij ons blijven slapen? Dat kan! Binnenkort. Want voor wie wel eens in een voedselbos wil slapen, bouwen we 5 natuurhuisjes. Zelfvoorzienend en uniek in sfeer en stijl. 

Slapen in een voedselbos

Na een overnachting in Voedselbos Weij ontbijt je bij goed weer natuurlijk gewoon in je eigen poldertuintje. Of je zoekt de immer gezellige Weij Streekproeverij op. Trek er daarna fijn op uit en ontdek al fietsend of wandelend het moois van Midden-Delfland. Wil je een dagje stedelijk? Pak op wandelafstand de metro en sta binnen 25 minuten in Rotterdam centrum. Cultuur vind je trouwens ook dichterbij huis: Maassluis heeft een mooi historisch centrum en ook Vlaardingen en Schiedam zijn een bezoek waard. 

Zakelijk 

Ook voor zakelijk publiek bieden Weij een unieke ‘Bed & Brood’ in de polder. Voor een meerdaagse bijeenkomst in De Polderij, voor de trainer die van verder komt of voor een intieme retraite. In een natuurhuisje in Voedselbos Weij ben je er echt even uit, eindigt je dag relaxed en heb je de ochtend heerlijk aan jezelf. 

Duurzaam en zelfvoorzienend

De 5 huisjes zijn zelfvoorzienend, duurzaam gebouwd en circulair ingericht. Vanuit onze filosofie om te zorgen voor moeder natuur, hebben onze natuurhuisjes een minimale voetafdruk. Dat betekent niet dat het je aan iets ontbreekt. De huisjes zijn warm, huiselijk en gebruiksvriendelijk ingericht. Hou wel rekening met een metrolijn nabij.

Planning

In 2028 verwachten wij de 1e 2 natuurhuisjes te realiseren. Dat is nog even weg. In 2026 openen wij wel al 2 appartementen bij Weij. In het hart van Weij, de Streekproeverij, logeer je met 2 personen comfortabel met eigen sanitair en een kleine keuken. Of je deze gaat gebruiken, is zeer de vraag – jouw B&B grenst aan al het lekkers uit Streekproeverij Weij!